Facebook
Mediaelx
Vista Casas: la web inmobiliaria de la semana Vista Casas: la web inmobiliaria de la semana Vista Casas: la web inmobiliaria de la semana

Vista Casas: la web inmobiliaria de la semana
22 May 2020

I Mediaelx-LetsINMO ønsker vi denne uken å gjøre en spesiell omtale til Vista Casas, et eiendomsnettsted som totalt endrer utseende sammenlignet med den gamle nettsiden, men har fortsatt den samme essensen.

Etter å ha brukt den samme siden i 10 år, har Mark og Angie (eiere av Vista Casas) bestemt seg for å gi den en makeover. Resultatet har vært en moderne, intuitiv, enkel å bruke og fullstendig tilpasset mobile enheter (Responsiv design).

Endringen i utseendet til nettstedet var den første grunnen til at Mark og Angie bestemte seg for å legge seg i hendene på selskapet vårt, mye takket være anbefalingen fra vår klient og venn Gary Lewis av Fullstendig spansk eiendom.


Mediaelx-LetsINMOs eiendoms-CRM, produktet som markerte den endelige avgjørelsen

Da Mark og Angie så de forskjellige designene vi produserte hos Mediaelx-LetsINMO, ble de imponert. Det var imidlertid vår eiendoms-CRM som ga dem full tillit til utviklingen av prosjektet.

Det er viktig å ha et moderne og attraktivt eiendomsnettsted, men det er viktig å kunne administrere det gjennom et personlig tilpasset privat område. Og det var det som markerte den endelige avgjørelsen til våre kunder.

WhatsApp
Be om tilgang DEMO Consult an expert