Facebook
Mediaelx
​Adiós a tus problemas de captación de casas: ¡Con la MLS - Mediaelx tendrás la oferta inmobiliaria soñada! ​Adiós a tus problemas de captación de casas: ¡Con la MLS - Mediaelx tendrás la oferta inmobiliaria soñada! ​Adiós a tus problemas de captación de casas: ¡Con la MLS - Mediaelx tendrás la oferta inmobiliaria soñada!

​Adiós a tus problemas de captación de casas: ¡Con la MLS - Mediaelx tendrás la oferta inmobiliaria soñada!
15 juin 2022

Partager Partager

Problemen met het aantrekken van huisvesting? Teveel inspanningen en te weinig huizen? Dat komt omdat omdat je nog steeds niet de MLS – Mediaelx, een privé en privé en exclusieve ruimte, alleen voor makelaars, waar u in staat zult zijn om al het onroerend goed aanbod dat u waar je van droomde gemakkelijker en zonder veel hoofdpijn.

  • Meer dan 3.500 woningen aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol kunnen nu van u zijn. het moment (met toekomstige uitbreidingen naar andere interessante gebieden in Spanje).
  • Meer dan 35 geassocieerde professionele makelaars het delen van hun huizen, het aanbieden van kwaliteit en verscheidenheid.

Veel agentschappen merken dat ze door een tekort aan woningen niet aan de vraag van hun potentiële klanten kunnen voldoen. potentiële klanten die komen vragen over een bepaald huis prototype. Misschien bent u bekend met deze situatie is u enigszins bekend, of misschien ook niet, maar u zou niet willen dat het u in de toekomst zou overkomen. Daarom is het is het belangrijk om te anticiperen en te weten hoe een snelle en doeltreffende oplossing, omdat er altijd een slecht moment kan zijn een slecht moment kan gebeuren en je hebt misschien weinig product om te verkopen.

Met de MLS - Mediaelx zult u nooit gebrek hebben aan eigendommen om uw klanten aan te bieden.. Wanneer je je nodig hebt, kun je gebruik maken van de gedeelde huizen van andere partneragenten en je eigen een veel rijkere veel meer verrijkende woningportefeuille, en met functies die u voorheen niet had en die mogelijk uw die voorheen niet beschikbaar waren en die uw klanten mogelijk zullen plezieren..


Ontdek de "trucs" / tools die de MLS - Mediaelx u toelaat om eigendommen van andere agenten aan te bieden alsof het uw eigen eigendommen zijn. als ze van jou waren

Je hebt verschillende huizen van je geselecteerde medewerkers die je interesseren… en wat nu? Hoe verstuurt u informatie informatie over de huizen van andere agenten zonder ze te bezitten? Wat doet u met de gegevens die verschijnen uit de andere agentschappen waarvan u de eigendommen heeft overgenomen?

De MLS - Mediaelx staat een aantal unieke mogelijkheden die helpen om het beter beheren van de eigenschappen van uw medewerkers en dichter bij uw eindklant komen, waardoor u tijd en veel moeite bespaart. inspanning. U zult wonderen kunnen verrichten zoals…

  • Stuur huizen van andere samenwerkende agenten per e-mail naar uw kopende klant, zonder dat deze op het web staan en zonder de noodzaak om zonder ze handmatig naar het CRM te hoeven uploaden..
  • Extract A4 PDF print sheets van andere bedrijven met uw eigen bureau gegevens en logo: AUTOMATISCH! U hoeft geen bewerkingssoftware te gebruiken om het logo te kopiëren en te plakken, afbeelding of contactgegevens van uw makelaarskantoor.
  • U zult dichter bij uw kopende klant kunnen komen met gepersonaliseerde informatie, die het stempel van uw makelaar en zonder aanleiding te geven tot verwarring.: Wanneer de cliënt uw e-mail, zullen ze zien dat het slechts één agentschap is dat hen de eigendommen stuurt en niet verschillende.


Hoe lid worden van MLS - Mediaelx

Nu u de MLS - Mediaelx kent, bent u misschien geïnteresseerd om lid te worden en de kwaliteit van uw diensten te blijven verbeteren. onroerend goed. Je zult elke kopende klant die op je pad komt tevreden kunnen stellen., zonder angst voor zonder product zitten of weinig variatie hebben, dankzij het ruime aanbod aan woningen. in het systeem.

De lijst van partneragenten groeit elke week, waarmee u om een grotere aanbod in andere steden en gemeenten. Om toegang tot de meer dan 3.500 eigendommen van de MLS - Mediaelx, neem dan gewoon contact met ons op:

Partager Partager

WhatsApp
Demande d'accès DEMO Consult an expert