Facebook
Mediaelx
¿Has recibido uno de estos emails? No caigas en las estafas de spam y phising ¿Has recibido uno de estos emails? No caigas en las estafas de spam y phising ¿Has recibido uno de estos emails? No caigas en las estafas de spam y phising

¿Has recibido uno de estos emails? No caigas en las estafas de spam y phising
11 November 2022

Dessverre er phishing-varsler dagens orden. I det siste har vi mottatt flere uredelige e-poster som ber om e-postpassordene dine, som advarer deg om at du har gått tom for plass, at du har suspendert meldinger i nettposten din< /strong>, eller varsler deg om at e-postkontoen din kommer til å bli slettet.

¿Has recibido uno de estos emails? No caigas en las estafas de spam y phising

Hvis du mottar e-poster som dette, ignorer dem. De er phishing-meldinger som prøver å stjele dataene dine. De spiller vanligvis på haster og ber deg vanligvis utføre en handling som å klikke på en lenke, laste ned en fil eller skrive inn detaljene dine. Det er VIKTIG at:

  • IKKE KLIKK PÅ LINKEN
  • IKKE ANGI DINE DETALJER

Kun Mediaelx vil sende deg e-poster relatert til nettjenestene dine og alltid fra kjente e-poster som info@mediaelx osv. Vær alltid på vakt mot disse mistenkelige e-postene, og hvis du er i tvil, slett dem eller kontakt oss, men ALDRI klikk på dem eller skriv inn detaljene dine.

¿Has recibido uno de estos emails? No caigas en las estafas de spam y phising

Vi har også oppdaget forsøk på å lure deg via e-post der du blir advart om at nettstedet ditt har blitt hacket eller at du har blitt tatt opp på kamera. Disse e-postene er alltid spam og prøver å stjele data og penger. Slett dem så snart du mottar dem.

Bruk alltid regelen om sunn fornuft, ikke ta forhastede beslutninger, og selvfølgelig skriv aldri informasjonen din eller svar på meldingen. Hvis du er i tvil, kan du alltid kontakte oss:

  • Telefon: +34 966 222 989 | +34 966 161 282
  • E-post: info@mediaelx.net
  • Kontoradresse: Calle Vicente Blasco Ibáñez, 58 - 03201 Elche (Alicante)





Bildegalleri

WhatsApp
Be om tilgang DEMO Consult an expert