Facebook
Mediaelx
Apple Business Connect: plattformen som lar deg vise frem eiendommen din til Apple-brukere Apple Business Connect: plattformen som lar deg vise frem eiendommen din til Apple-brukere Apple Business Connect: plattformen som lar deg vise frem eiendommen din til Apple-brukere

Apple Business Connect: plattformen som lar deg vise frem eiendommen din til Apple-brukere
28 June 2023

Er du på utkikk etter en effektiv måte å gjøre eiendommen din mer synlig for eksklusive kunder? Apple Business Connect er svaret. Med denne plattformen kan du koble virksomheten din til brukere som bruker Apple-enheter.

Du kan få en personlig oppføring av bedriften din på Apple Maps med all nødvendig informasjon som vises i Apple-apper som Maps, Safari og Spotlight. Slik kan du tiltrekke deg mer trafikk, bygge mer tillit og tilby en bedre opplevelse til et mer eksklusivt publikum.
Er du klar til å finne ut mer om Apple Business Connect og de fantastiske mulighetene det gir bedriften din? Les videre.

Apple Business Connect: plattformen som lar deg vise frem eiendommen din til Apple-brukere

Hva er Apple Business Connect, og hvorfor er det relevant for din eiendomsmeglervirksomhet?

Apple Business Connect er en plattform som lar deg opprette en oppføring for virksomheten din på Apple Maps, navigasjonsappen som brukes av millioner av mennesker over hele verden. Med denne fanen kan du vise Apple-brukere alt bedriften din har å tilby: beliggenhet, åpningstider, telefonnummer, nettside og mye mer.

Man kan si at dette er en direkte konkurrent til Googles Business Profile, men med den forskjellen at den er integrert i Apples økosystem. Det betyr at du kan nå ut til brukere av iPhone, iPad, Mac og andre Apple-enheter, som det finnes millioner av over hele verden.

Økt synlighet på Apple-enheter

Med en bedriftsoppføring på Apple Business Connect blir eiendomsmeglerfirmaet ditt mer synlig for iPhone-, iPad- og Mac-brukere, som utgjør en stor del av nettpublikummet. Dette øker sjansene for at potensielle kunder finner og blir interessert i eiendomsmeglingstjenestene dine.
Ved å opprette en bedriftsoppføring i Apple Business Connect kan eiendomsmeglerfirmaet ditt vises i søkeresultatene i Apple Maps-appen og i Siris "Søk"-funksjon. Det betyr at når brukere søker etter relaterte tjenester i ditt område, vil din bedrift dukke opp som et av de beste valgene.

Styrker din "lokale SEO"

Apple Business Connect gir deg ikke bare større synlighet på Apple-enheter, det styrker også din lokale SEO. Ved å optimalisere bedriftsoppføringen din med relevant og oppdatert informasjon om blant annet beliggenhet, åpningstider, tjenester og kundeomtaler, vil du skille deg ut i lokale søk, slik at du kan tiltrekke deg flere potensielle kunder, maksimere rekkevidden og generere flere potensielle kunder.

Tilgang til kunder av høy kvalitet

Apple Business Connect gir deg mulighet til å nå en mer selektiv og fokusert målgruppe. Brukere av Apple-enheter har en tendens til å være mer engasjerte og villige til å investere i kvalitetsprodukter og -tjenester. Ved å være til stede på denne plattformen kan du fange oppmerksomheten til potensielle kunder som er på jakt etter eksklusive eiendommer.

Apple Business Connect: plattformen som lar deg vise frem eiendommen din til Apple-brukere

Forbedre brukeropplevelsen

I bedriftsoppføringen på Apple Business Connect kan du gi detaljert informasjon om eiendomsmeglerfirmaet ditt, inkludert kontaktinformasjon, åpningstider, lenker til nettstedet ditt og sosiale medier, kundeomtaler og mer. Dette gjør det enkelt for brukerne å raskt finne det de trenger og komme i kontakt med deg, noe som gir dem en sømløs og tilfredsstillende opplevelse.

Det beste av alt er at du kan legge til hurtighandlinger i oppføringen, slik at brukerne kan interagere med bedriften din med bare ett klikk. På denne måten kan du fange oppmerksomheten deres og tilby dem løsninger på deres behov. Du kan for eksempel invitere dem til å be om informasjon, gjøre en avtale, se eiendommene dine...

Hjelper deg med å optimalisere markedsføringsstrategien

Vil du vite hvilken effekt annonsene og handlingene dine har på Apple Business Connect? Med dette verktøyet får du tilgang til detaljert statistikk fra Apple. Du kan se hvordan brukerne samhandler med oppføringen din, hvilke handlinger de utfører og hvordan du kan forbedre markedsføringsstrategien din for å nå ut til flere potensielle kunder.


Hvordan kan du dra nytte av Apple Business Connect?

Hvis du ønsker å dra nytte av Apple Business Connect for din bedrift, er det bare å ta kontakt med Mediaelx.

Vi sørger for å opprette en bedriftsoppføring på Apple Maps som fremhever din bedrifts sterke sider, slik at Apple-brukere lettere kan finne deg og komme i kontakt med deg.

Kontakt Mediaelx og begynn å gjøre bedriften din synlig for Apples utvalgte målgruppe i dag.

  • Skriv til vår e-post: info@mediaelx.net
  • Ring oss eller send oss en WhatsApp til +34 601 223 257
  • Besøk oss etter avtale på Calle Vicente Blasco Ibáñez, 58, Elche (Alicante)

Bildegalleri

WhatsApp
Be om tilgang DEMO Consult an expert