Facebook
Mediaelx
5 tips for å forbedre dine manuelle nyhetsbrev med Mediaelx CRM 5 tips for å forbedre dine manuelle nyhetsbrev med Mediaelx CRM 5 tips for å forbedre dine manuelle nyhetsbrev med Mediaelx CRM

5 tips for å forbedre dine manuelle nyhetsbrev med Mediaelx CRM
27 November 2023

I eiendomssektoren er effektiv kommunikasjon med kundene mer enn essensielt. Muligheten til å holde kundene informert og engasjert kan utgjøre forskjellen mellom å avslutte et salg eller miste en potensiell kunde. Her kommer Nyhetsbrevene inn i bildet.

Nyhetsbrevene er et kraftig og allsidig markedsføringsverktøy. De lar eiendomsmeglere holde kundene oppdatert om de nyeste tilgjengelige eiendommene, dele nyttige tips og bransjenyheter, og styrke forholdet med kundene gjennom regelmessig og tilpasset kommunikasjon.

Hos Mediaelx forstår vi viktigheten av Nyhetsbrevene i eiendomssektoren. Derfor tilbyr vi muligheten for Manuell Nyhetsbrev i vår CRM. Dette verktøyet er designet for å gjøre prosessen med å lage og sende nyhetsbrev så enkel og effektiv som mulig.

Men, hvordan kan du sikre deg at du får mest mulig ut av Nyhetsbrevene dine? Her er noen anbefalinger for å optimalisere levering av nyhetsbrev med Mediaelx CRM:

5 tips for å forbedre dine manuelle nyhetsbrev med Mediaelx CRM

1. Segmentering av målgruppen

  • Del kundene dine etter språk: Ikke send nyhetsbrevet på samme språk til alle potensielle kjøpere. Tilpass kommunikasjonen din for å gjøre den mer effektiv.
  • Bruk listene: Bruk segmentlister raskt med kontakter som deler lignende interesser eller behov.

 

2. Frekvens

  • Send et nyhetsbrev hver 15. dag: Hold kundene dine jevnlig informert. Hvis du ikke kan det, send minst en i måneden.
  • Planlegg nyhetsbrevet: Hvis du ikke skal være tilgjengelig, kan du planlegge at nyhetsbrevet sendes automatisk.

 

3. Relevant innhold

  • Ikke bare eiendommer: Inkluder også informasjon som kan være nyttig for kundene dine, som informasjon om områdene, guider om hvordan du kjøper en bolig i Spania, osv.
  • Bruk Blogg-verktøyet: Publiser denne informasjonen på bloggen din og lenk til den i nyhetsbrevet ditt. Hvordan? Med bare ett klikk kan du velge bloggen du vil legge til og sende den som et nyhetsbrev.

5 tips for å forbedre dine manuelle nyhetsbrev med Mediaelx CRM

4. Tester

  • Send deg selv en test av nyhetsbrevet: Før du sender nyhetsbrevet til alle, sjekk at alt blir sendt riktig.


5. Resultatanalyse

  • Få tilgang til statistikken for nyhetsbrevene dine i Acumba: Du kan sjekke hvor mange personer som har åpnet nyhetsbrevet ditt og hvor de har klikket mest.
  • Analysér disse resultatene for å tilby mer tilpasset innhold til kundene dine i de påfølgende nyhetsbrevene.


Fordeler med Mediaelx CRM Manuell Nyhetsbrev

  • Kraftig konverteringsstrategi: Nyhetsbrevene kan hjelpe deg med å konvertere prospekter til kunder.
  • Spredning av eiendommene dine til en godt segmentert målgruppe: Forsikre deg om at eiendommene dine når de rette personene.
  • Merkereklame: Hold merket ditt i tankene til kundene dine.
  • Forbedre forholdet til kundene dine: Nyhetsbrevene lar deg opprettholde en konstant kommunikasjon med kundene dine.
  • Trekke trafikk til nettsiden din: Nyhetsbrevene kan dirigere lesere til nettstedet ditt.


Optimaliser e-postmarkedsføringsstrategien din med Mediaelx CRM

Undervurder ikke kraften i en godt utført e-postmarkedsføringsstrategi. Det er broen som knytter bedriften din til kundene dine. Og når det gjelder å optimalisere denne strategien, er Mediaelx CRM verktøyet du trenger.

Vår CRM lar deg sende manuelle nyhetsbrev enkelt og effektivt, i tillegg til automatiske nyhetsbrev. Med bare noen få klikk kan du lage og sende engasjerende nyhetsbrev som holder kundene dine informert.

Hva venter du på for å optimalisere nyhetsbrevstrategien din? Muligheten er her, og vi er klare til å hjelpe deg med å gripe den:

Bildegalleri

WhatsApp
Be om tilgang DEMO Consult an expert