Facebook
Mediaelx
Bli med i den nye WhatsApp-utsendelseskanalen fra Mediaelx for eiendomsmeglere Bli med i den nye WhatsApp-utsendelseskanalen fra Mediaelx for eiendomsmeglere Bli med i den nye WhatsApp-utsendelseskanalen fra Mediaelx for eiendomsmeglere

Bli med i den nye WhatsApp-utsendelseskanalen fra Mediaelx for eiendomsmeglere
4 December 2023

Mediaelx har allerede sine egne WhatsApp-utsendelseskanaler, og vi er begeistret for å dele denne ekstraordinære nyheten med deg. Vi har skapt et eksklusivt rom, spesielt designet for eiendomsmeglere som deg, der du kan få tilgang til relevant og verdifullt innhold direkte fra din mobile enhet.

Dette nye kanalen vil utgjøre en forskjell i din markedsføringsmetode og eiendomsstrategier, og gi deg nøkkel- og strategisk informasjon for å skille deg ut i den konkurransedyktige eiendomsverdenen.

  • Mediaelx Digital Agency · Eiendomsmegler CRM (spansk):

https://whatsapp.com/channel/0029VaEsza1FCCoYuf0Zab3L

  • Mediaelx Digital Agency · Eiendomsmegler CRM (engelsk):

https://whatsapp.com/channel/0029VaAv7KWBPzjPpVcbvy3g


Hva er en WhatsApp-utsendelseskanal?

For de som lurer på hva det egentlig betyr, er en WhatsApp-utsendelseskanal et verktøy som lar deg sende meldinger til mange mennesker samtidig. I motsetning til chattegrupper kan bare kanaloppretteren publisere innhold, og brukere kan ikke samhandle med hverandre.

Forestill deg å motta relevant informasjon og spesifikke oppdateringer om eiendomsverdenen direkte på din mobile enhet. I dette tilfellet er kanalen vår spesielt designet for å gi eiendomsmeglere privilegert tilgang til nyheter, tips og verdifulle ressurser.

Bli med i den nye WhatsApp-utsendelseskanalen fra Mediaelx for eiendomsmeglere

Fordeler ved å bli med på Mediaelx-kanaler

  • Interessant informasjon: Motta eksklusive nyheter, markedsanalyser og oppdateringer fra den digitale eiendomsbransjen direkte på din mobile enhet, og hold deg alltid ett skritt foran.
  • Nyttige verktøy: Vi vil dele praktiske verktøy og ressurser fra CRM-en vår for å optimalisere tiden din og forbedre markedsføringsstrategiene dine, og hjelpe deg med å skille deg ut i den konkurransedyktige eiendomsmarkedet.
  • Eksklusive oppdateringer: Vær den første til å få vite om de siste funksjonene i tjenestene våre, produktoppdateringer og spesielle lanseringer som vil gi deg en konkurransefordel.
  • Tips og triks: Oppdag verdifulle tips for å forbedre effektiviteten til CRM-en din og maksimere ytelsen til nettstedet ditt, og styrke dermed din tilstedeværelse online.


Hvor du skal bli med og hvordan du gjør det

Det er enkelt å bli med i våre WhatsApp-utsendelseskanaler. Bare klikk på lenken som samsvarer med din foretrukne kanal (engelsk eller spansk) og trykk deretter på "Følg"-knappen. Husk at dataene, navnene og telefonene til medlemmene våre er private, og ingen kan se dem. De er helt sikre.

  • Mediaelx Digital Agency · Eiendomsmegler CRM (spansk):

Bli med her

  • Mediaelx Digital Agency · Eiendomsmegler CRM (engelsk):

 Bli med her


Ikke gå glipp av muligheten til å være i forkant i eiendomsverdenen

Bli med på våre WhatsApp-utsendelseskanaler nå og opplev et nytt nivå av kunnskap, verktøy og konkurransefordeler som Mediaelx har reservert eksklusivt for deg.

Bildegalleri

WhatsApp
Be om tilgang DEMO Consult an expert