Facebook
Mediaelx
Forbereder eiendommen din for en lykkelig og produktiv juleferie Forbereder eiendommen din for en lykkelig og produktiv juleferie Forbereder eiendommen din for en lykkelig og produktiv juleferie

Forbereder eiendommen din for en lykkelig og produktiv juleferie
20 December 2023

Julestemningen har kommet til eiendommen din! I denne tiden av glede og ettertanke er det essensielt å ikke bare nyte den festlige atmosfæren, men også å forberede byrået ditt på en velfortjent pause.

Vi presenterer "Eiendomssjekklisten for jul", en veiledning for å få alt klart før teamet ditt tar ferie.


Dekorer kontoret

  • Plasser skiltet "God jul" ved inngangen for å ønske kundene dine velkommen.
  • Sørg for at dekorasjonen gjenspeiler profesjonalitet og varme i byrået ditt. Hva med å organisere en liten julehendelse med teamet? En adventskalender eller en hemmelig nisse med lokale produkter kan være gode ideer, og du kan bruke dem som innhold på sosiale medier.


Gratuler kundene dine

Send personlig tilpassede julekort til dine mest verdifulle kunder og takk dem for tilliten til eiendommen din gjennom året. Inkluder en spesiell melding som fremhever en spesifikk prestasjon ved eiendommen deres. Hvis du foretrekker det, kan du også sende en melding via e-post eller WhatsApp.


Forbereder eiendommen din for en lykkelig og produktiv juleferie


Lag / Planlegg innhold om julen på sosiale medier

  • Planlegg festlige meldinger på sosiale medier for å opprettholde kontakten med publikum og opprettholde byråets tilstedeværelse online selv mens du tar en pause.
  • Lag visuelt tiltalende innhold, som korte videoer av det dekorerte kontoret eller suksesshistorier fra året. Du kan også inkludere inspirerende sesongbasert innhold.


Forretningsgaver

Vurder å sende små julegaver til dine mest fremstående kunder. Det kan være noe enkelt, men meningsfylt; detaljene teller! Hva med en liten julekurv med lokal vin?

Du kan også gi små gaver med logoen til bedriften din, som bæreposer, notatblokker eller USB-drev, til de som besøker kontoret ditt i løpet av disse feriene. Disse detaljene er nyttige og styrker også tilstedeværelsen av merket ditt.


En liten gave til de som besøker kontoret ditt i løpet av disse feriene

Gjør hvert besøk på kontoret ditt til en hyggelig opplevelse i løpet av denne tiden. I stedet for bare å vise eiendommer, skap en festlig atmosfære som etterlater et varig inntrykk på de som kommer gjennom dørene dine. Her er noen ideer for å tilby en liten gave til de som besøker kontoret ditt:

  • Varm sjokolade og julekaker: Hils besøkende velkommen med den beroligende duften av varm sjokolade og lyden av nystekte julekaker.
  • Sjokolader for å søte besøket: Sett opp en liten smaksstasjon i kontoret ditt slik at kunder kan nyte en søt godbit mens de utforsker tilgjengelige alternativer.
  • Champagneglass for å skåle for fremtiden: Feir den festlige stemningen ved å skåle med besøkende. Et lite champagneglass skaper en livlig atmosfære og gir muligheten til å skåle for nye begynnelser og fremtidige vellykkede samarbeid.
  • Julehatter eller julesokker for en festlig touch hjemme: Gi besøkende den perfekte gaven for å bringe julestemningen hjem til dem.


Forbereder eiendommen din for en lykkelig og produktiv juleferie


Oppdatering av eiendommer

Sørg for at alle eiendommene på nettstedet ditt er oppdatert og at kontaktinformasjonen er tydelig for potensielle kjøpere i løpet av ferien. Fremhev eiendommer med spesielle sesongrabatter, hvis det er noen.


Publiser kontorets spesielle åpningstider

Oppdater åpningstidene på Google Business Profile slik at kunder vet hvilke dager eiendomskontoret vil være åpent og om det er endringer i åpningstidene. Du kan også henge opp spesielle åpningstider på døren til eiendomskontoret ditt for å gjøre det tydelig.


Refleksjon og mål for det nye året

Bruk disse dagene til å reflektere over årets prestasjoner og sette ambisiøse og realistiske mål for det neste året. Gjør deg klar for et vellykket 2024! Del noen av disse målene på sosiale medier for å involvere kundene dine i prosessen.


Forbereder eiendommen din for en lykkelig og produktiv juleferie


Gjennomgå vår "Julesjekkliste" og gjør eiendommen din klar for å starte det nye året på en god måte

I løpet av disse festlighetene, gi deg selv gaven av å nyte julestemningen samtidig som du sørger for at alt er i orden for det kommende året.

Med vår "Eiendomssjekkliste for jul" garanterer vi at du vil nyte en bekymringsfri ferie og komme tilbake med all energi for å tilby førsteklasses tjenester til kundene dine. Må denne sesongen markere begynnelsen på et år fullt av suksesser og spennende muligheter for eiendommen din!

Bildegalleri

WhatsApp
Be om tilgang DEMO Consult an expert