Facebook
Mediaelx
SEO en una ficha de propiedad: descubre cómo posicionar una vivienda en Google SEO en una ficha de propiedad: descubre cómo posicionar una vivienda en Google SEO en una ficha de propiedad: descubre cómo posicionar una vivienda en Google

SEO en una ficha de propiedad: descubre cómo posicionar una vivienda en Google
21 January 2021

Når en potensiell kunde har en søkeintensjon på Internett, for eksempel "bungalower til salgs i Santa Pola", vil han klikke på de første resultatene på søkemotorsiden. Og du vil spørre deg selv: Hva må jeg gjøre for at katalogen eller eiendomsoppføringen min skal klatre i posisjoner og lede søkene etter det søkeordet?

SEO en una ficha de propiedad: descubre cómo posicionar una vivienda en Google

Hemmeligheten er ikke noe mer enn å ta vare på innholdet i eiendomsfilen din med interessante tekster og slående visuelle elementer, spesielt hvis du skal åpne deg for verden ved å eksportere eiendommene dine i viktigste eiendomsportaler. Hvis du ikke har den nødvendige tiden, hos Mediaelx gjør vi det veldig enkelt for deg. Vi har et kraftig CRM-system der du ikke bare kan optimere eiendomsfilen din, men også eksportere dem til en stor liste over nasjonale og utenlandske eiendomsportaler.

  • Idealista, Right Move, Zoopla, Kyero, A Place in the Sun, Think Spain, Green Acres og mange flere!

Før du eksporterer, må du sørge for at eiendomsarket ditt inneholder kvalitetsinformasjon. Vi må da jobbe med å tilby kvalitetsinnhold som kan indekseres for Google .

SEO en una ficha de propiedad: descubre cómo posicionar una vivienda en Google


Hvordan vite om eiendomsfilen min er godt utformet

Hvor mange ganger har en bruker forlatt en egenskapsfane på grunn av mangel på informasjon? Innhold er ikke vår fiende, tvert imot: det er vårt beste verktøy for å tiltrekke oss publikum. Ta vare på han! Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan du lene deg på vår eiendoms-CRM, hvor du kan designe flere eiendomsfiler med noen få klikk .

Før du sender inn eiendommene dine til eiendomsportalene, sjekk at du har fylt ut alle feltene:

Generelt-fanen

  • Hovedegenskaper: referanse, pris, type eiendom, beliggenhet, orientering, m2, antall rom og bad, svømmebasseng, garasje, energimerking osv.< /strong>

Den gir tydelig informasjon om aspektene ved hjemmet som klienten bør kjenne til, men uten å overinformere dem. Oppdragsgiver skal alltid gis fasiliteter, men det skal ikke overkjøres.


Alternativer-fanen

  • Beskrivelse av eiendommen . Stopp et øyeblikk i denne delen. Hvis du gjør det riktig, vil du ha tatt gigantiske skritt for å vises i de første søkeresultatene.
    • Tittel (H1-tag) : sett inn en fengslende setning med et akse søkeord , for eksempel: «Villa til salgs i Costa Blanca med spektakulær havutsikt».
    • Beskrivende tekst : For å berike innholdet anbefaler vi at du inkludere nøkkelord naturlig, bruk fet skrift, del teksten inn i avsnitt, legg til H2 og H3 osv.

En beriket og korrekt skrevet tekst vil ha positive effekter på plasseringen av eiendomsoppføringen din . Når brukere søker etter "Villaer til salgs i Costa Blanca" i fremtiden, kan eiendommen din vises som et av de første alternativene. Hvis du ikke har tid til å skrive godt innhold, kan du alltids henvende deg til vår SEO-innholdstjeneste .

Bilder-fanen

Bilder er et av de essensielle elementene du bør vise ja eller ja på hver av eiendomsfilene dine. Sørg for at det er kvalitetsbilder som beskriver både interiøret og omgivelsene i huset, og at de veier lite for ikke å bremse nettbelastningen. Bruk også ALT-attributtet for å plassere bildene i søkemotoren.

Videoer / 360º-visninger-fanen

Jo mer sukker jo søtere. En god måte for Google å forstå at innholdet ditt er av kvalitet, er å komplementere det med en video som gir kontekst. Bortsett fra å hjelpe deg med å posisjonere deg selv, vil du generere gode opplevelser hos brukeren som ikke vil nøle med å dele det med sine kontakter eller kontakte deg direkte.

Hvis du har 360º-videoer, kan du også legge dem til uten problemer. Videoer og 360º-visninger er verktøy som genererer høy interaksjon mellom brukere , som lar deg øke synligheten til eiendommene dine.

SEO en una ficha de propiedad: descubre cómo posicionar una vivienda en Google


Har du noen spørsmål? Vi lytter nøye til deg

Nå som du vet informasjonen som ikke bør mangle i eiendomsfilen din før eksport, kan du begynne å jobbe med vår eiendoms-CRM. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å navigere gjennom grensesnittet og hvor komfortable funksjonene er. Du vil dra nytte av dets utmerkede system for eksport av eiendommer til partnernettsteder og eiendomsportaler. Du skulle ønske du hadde det før!

For mer informasjon om våre eiendoms-CRM eller SEO-tjenester, kontakt oss:

Du kan også følge oss på våre sosiale nettverk:


Bildegalleri

WhatsApp
Be om tilgang DEMO Consult an expert