Facebook
Mediaelx
​Vertikalt format på skjermer: trenden du ikke kan ignorere hvis du er eiendomsmegler ​Vertikalt format på skjermer: trenden du ikke kan ignorere hvis du er eiendomsmegler ​Vertikalt format på skjermer: trenden du ikke kan ignorere hvis du er eiendomsmegler

​Vertikalt format på skjermer: trenden du ikke kan ignorere hvis du er eiendomsmegler
6 April 2023

Har du lagt merke til at flere og flere bruker mobilenhetene sine i vertikalt format? Eller hvordan noen sosiale nettverk som Instagram eller TikTok har valgt dette formatet for innholdet sitt? Du står overfor en av de viktigste og mest aktuelle trendene i skjermverdenen: det vertikale formatet.

Men hva har alt dette å gjøre med eiendomssektoren? Mye mer enn du tror. Hvis du er en eiendomsmegler som ønsker å holde deg oppdatert med den siste utviklingen og forbedre din digitale markedsføringsstrategi, kan du ikke ignorere potensialet i det vertikale formatet. I denne artikkelen vil du forstå hvorfor det er så viktig å bruke dette nye formatet i eiendomsmeglerbransjen. Les videre!


Hvordan det vertikale formatet kan revolusjonere eiendomsvirksomheten din

Videoer er en av de mest effektive måtene å vise frem eiendommer på og fange oppmerksomheten til potensielle kunder. Men det er ikke nok å lage en hvilken som helst video. Hvis du vil være i forkant og tilpasse deg brukernes preferanser og vaner, bør du gå for det vertikale formatet. Hvorfor? Her er noen av grunnene:

  • Du tilpasser deg bruken av mobile enheter, som er de mest brukte av brukerne til å søke og vise eiendommer. Hvis du viser eiendommene dine i horisontalt format, mister du en flott mulighet til å få kontakt med publikum og vise eiendommene dine på en optimal måte.
  • Du tiltrekker deg mer oppmerksomhet ved å ta opp mer plass på skjermen og skape en større følelse av fordypning og nærhet til betrakteren. Det vertikale formatet lar deg vise flere detaljer og funksjoner ved eiendommene dine, samt formidle flere følelser og opplevelser. Det lar deg også lage mer dynamiske og kreative videoer, og dra nytte av potensialet til sosiale nettverk som bruker dette formatet, for eksempel Instagram eller TikTok.

​Vertikalt format på skjermer: trenden du ikke kan ignorere hvis du er eiendomsmegler

  • Dette er videoer som raskere blir virale, ettersom det er mer sannsynlig at de blir delt og kommentert av brukerne. Det vertikale formatet er mer iøynefallende og attraktivt enn det horisontale formatet, noe som gjør at brukerne føler seg mer motiverte til å samhandle med det og spre det blant kontaktene sine.
  • Det skiller deg fra konkurrentene ved å vise eiendommene dine på en mer ny og original måte. Det vertikale formatet lar deg skille deg ut fra andre eiendomsmeglere som fortsatt bruker det horisontale formatet. På denne måten kan du skape mer interesse og nysgjerrighet rundt eiendommene dine og øke sjansene for at brukerne kontakter deg eller ber om mer informasjon.
  • Du forbedrer merkevareimaget ditt ved å vise at du er oppdatert på de nyeste trendene og at du tar vare på detaljene. Det vertikale formatet gir deg mulighet til å skape et mer profesjonelt og moderne image, som formidler tillit og kvalitet til potensielle kunder. På denne måten kan du bygge lojalitet med dine eksisterende kunder og tiltrekke deg nye.


Hva venter du på for å lage videoer av hjemmene dine i vertikalt format?

Er du klar til å ta spranget til det vertikale formatet? Trenger du hjelp eller råd for å bruke det vertikale formatet i videoene dine? Ikke nøl med å kontakte oss.

Utover å lage, designe og posisjonere nettsteder, er vi hos Mediaelx eiendomskonsulenter. Vi tilbyr guider, håndbøker og nyttige tips for det daglige, slik at våre kunder alltid kan være i forkant.

Hvis du vil fortsette å lære om eiendomssektoren og de nyeste digitale trendene, kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt, og du vil motta innholdet vårt direkte til e-posten din.

Bildegalleri

WhatsApp
Be om tilgang DEMO Consult an expert