Facebook
Mediaelx
Por qué es importante responder rápido a las consultas de leads de portales Por qué es importante responder rápido a las consultas de leads de portales Por qué es importante responder rápido a las consultas de leads de portales

Por qué es importante responder rápido a las consultas de leads de portales
28 septembre 2022

Partager Partager

Hoe lang duurt het gewoonlijk om te reageren op vragen van portalleads? Veel makelaars in onroerend goed Ze houden de vragen die ze ontvangen niet bij en beantwoorden meestal, als ze dat doen, te laat en wanneer de potentiële klant is al naar een ander bureau van de concurrentie gegaan. De directheid speelt hier een zeer belangrijke rol. De meeste.

1 dag wachten op een reactie van een agent is al uit de mode. Diezelfde vraag, in vaak wordt het naar andere makelaars in onroerend goed gestuurd en naar degene die als eerste antwoordt en een goede service biedt zal zijn die waarschijnlijk de klant zal aannemen. Daarom is het zo belangrijk om als eerste te antwoorden.

 • U vergroot de kans dat u een deal sluit met de klant
 • De lead stopt met het verkennen van andere bureaus, omdat die van jou al aan hun behoefte hebben voldaan
 • Snelle reacties worden gewaardeerd als goede klantenservice
 • Goed merkimago: u geeft ze een reden om goed over u te spreken
 • Je straalt meer zelfvertrouwen en professionaliteit uit

Het negeren van vragen van de portalen of het geven van antwoorden op het verkeerde moment zorgt voor een zeer slecht imago, naast dat u veel verkoopkansen voor uw bedrijf zult verliezen. Potentiële klanten verwachten zo snel mogelijk geholpen te worden mogelijk en als ze niet het antwoord krijgen dat ze nodig hebben, kijken ze naar andere bureaus die hen kunnen helpen. het zou jammer zijn dat dit jou overkomt.

Ontdek hoe u de responstijden in uw makelaarskantoor kunt verbeteren met deze 3 eenvoudige oplossingen (en win klanten voordat de concurrentie dat doet!).

3 tips om direct te winnen in het managen van leads

Controleer je website. Heb je WhatsApp?

Zorg ervoor dat u dit contactformulier in uw makelaarskantoor heeft. WhatsApp is een kanaal snelle en directe communicatie die bijna iedereen gebruikt. Veel mensen voelen zich meer op hun gemak als ze vragen via WhatsApp dan door te bellen of een e-mail te sturen.

De vastgoedwebsites die we bij Mediaelx maken, bevatten deze contactfunctie al en de resultaten zijn uitstekend. Hiermee kan de klantenservice worden verbeterd, met de optie van automatische reacties en weergave a steeds nauwere communicatie.

 • Heb je je net gerealiseerd dat je website geen WhatsApp heeft? Stap in neem contact op met Mediaelx en we lossen het voor je op meteen.

Por qué es importante responder rápido a las consultas de leads de portales

Centraliseer alle portalvragen in uw CRM

Verspil geen tijd met het betreden van elk van de portalen en andere platforms en ontvang alle vragen van leads op één plek: in uw Vastgoed-CRM. Veel Soms worden we gek om onze huizen op verschillende portalen te promoten en dan doen we het niet goed. gebruiken responsbeheer.

De oplossing is heel eenvoudig: ontvang alle vragen van de portalen in uw CRM. Op deze manier allen leads die afkomstig zijn van het web en van de verschillende portals gaan naar de software en kunnen hebben Meer controle over ontvangen en niet beantwoorde vragen.

 • Ontvangt u nog steeds leads van elk portaal op een andere plaats? Vraag ons naar onze tool “Vragen Portalen.”

Por qué es importante responder rápido a las consultas de leads de portales

Reactieautomatisering

Wat gebeurt er als een lead contact met ons opneemt op een druk moment en we geen tijd hebben om te reageren? Aangezien het niet mogelijk is om 24 uur per dag op kantoor te zijn, is een goede manier om de interesse van de prospect vast te houden, automatische reacties. Stuur bij voorkeur automatische reacties van het type “Bedankt dat u contact met ons opneemt. Een van de onze agenten nemen zo snel mogelijk contact met u op” om de leiding te verlaten zonder te antwoorden.

Op deze manier weet de klant dat zijn vraag het makelaarskantoor correct heeft bereikt en dat hij in korte tijd tijd krijg je antwoord. De CRM – Mediaelx heeft een systeem voor het versturen van automatische antwoorden wat Hiermee kunt u tijd besparen en de vlam levend houden voor als u een vrije ruimte heeft om te antwoorden. Deze functie kunt u kiezen uit 8 verschillende antwoordsjablonen, afhankelijk van de vraag, en deze rechtstreeks naar verzenden jouw klant in slechts één klik.

{afbeelding-pan}

Wilt u deze oplossingen voor responsbeheer toepassen in uw makelaarskantoor?

Veel vastgoedbedrijven concurreren met zeer vergelijkbare producten op de portalen, dus details zoals het aanbod Snelle reacties doen een klant kiezen voor het ene of het andere bureau. Met CRM – Mediaelx kan dat verbeter de responstijd van uw leads en zorg ervoor dat ze bij u blijven.

 • Ontvang vragen van de verschillende portals rechtstreeks in uw CRM (Idealista, Right Move, Kyero, Fotocasa, Zoopla, Think Spain, etc.)
 • Stuur geautomatiseerde antwoorden naar uw leads met één klik op de knop
 • Geordende database met nuttige informatie over elke klant: hiermee kunt u contextualiseren en meer gepersonaliseerde berichten aanbieden
 • Geavanceerde zoekopdrachten om toegang te krijgen tot de informatie die u nodig heeft (u kunt uw klanten zien die u niet op hetzelfde scherm heeft beantwoord)
 • Reageer op uw potentiële klanten vanaf uw mobiel, tablet of welk apparaat dan ook

Met dit professionele en efficiënte beheer wordt het veel gemakkelijker voor u om een het nummer 1 vastgoedbedrijf in het geven van snelle antwoorden. Ontdek nu onze vastgoed-CRM en maken laat het gebeuren

 • Telefoon: +34601223257 | +34 600 567 207
 • E-mail:info@mediaelx.net
 • Kantoor: Calle Vicente Blasco Ibáñez, 58 03201 Elche (Alicante)

Galerie d'images

Partager Partager

WhatsApp
Demande d'accès DEMO Consult an expert